Comparteix

Catalonia Hotels - Fundació Jubert Figueras

La fundació privada Jubert Figueras i la cadena Catalonia Hotels & Resorts han signat un acord de col•laboració mitjançant el qual l’empresa hotelera proporcionarà estades en règim d’allotjament i esmorzar a famílies que necessitin un lloc on instal•lar-se durant l’hospitalització o tractament mèdic d’un dels seus membres.

Els primers establiments de la cadena que se sumaran a aquesta iniciativa seran el Catalonia Sabadell i el Catalonia Gran Hotel Verdi, els dos situats a la capital del Vallès Occidental. Amb aquestes dues noves incorporacions al programa d’allotjament de la Fundació Jubert Figueras, es pretén cobrir part de les necessitats d’una zona geogràfica molt demandada a causa de la proximitat amb centres hospitalaris com l’Hospital General de Catalunya i l’Hospital de Terrassa.

Manel Vallet, vicepresident de Catalonia Hotels & Resorts, i Paola Jubert, presidenta de la Fundació Jubert Figueras, van ser els responsables de materialitzar l’acord entre les dues entitats.

Per la seva banda, Manel Vallet afirma que “la tasca que està realitzant la Fundació Jubert Figueras és realment important. Per a nosaltres en un autèntic orgull poder col•laborar en una causa solidària d’aquestes característiques, intentant que les famílies que integren el pla d’actuació de la fundació es sentin com a casa en moments tan difícils com els que estan passant “.