Comparteix

Foto: Catalunya Hotels & Resorts

Aquest Nadal, les empreses, les famílies o els grups d’amics que vulguin fer un Nadal solidari només hauran d’escollir Catalonia Hotels & Resorts per celebrar el seu dinar o sopar nadalenc. La cadena ha impulsat l’acció solidària 10 Menús 1 Navidad, una iniciativa  mitjançant la qual el grup hoteler es compromet a donar un menú solidari a l’Arrels Fundació per cada 10 menús nadalencs consumits als seus hotels i restaurants entre l’1 de desembre i el 6 de gener.

Un total de 28 establiments de Barcelona col·laboren amb aquesta acció, i entre  els més destacats es troben els hotels com el Catalonia Barcelona Plaza, el Catalonia Ramblas o el Catalonia Plaça Catalunya; o els restaurants Filigrana, Kurai, Pelai o Les Finestres de Llúria.

A més de les opcions gastronòmiques de Barcelona, també s’han sumat a la campanya establiments de Madrid, Sevilla, Mallorca, Ronda i Múrcia. Mitjançant la plataforma www.10menus1navidad.com els usuaris podran consultar tota la informació sobre hotels, restaurants i menús nadalencs, organitzada per destinacions.

Els menús solidaris es confeccionaran en diferents hotels barcelonins de la cadena i estaran
confeccionats per un primer plat, un segon, postres i pa. A més,  segueixen un pla dietètic amb propostes equilibrades com sopes, cremes, aus i peixos perquè els destinataris realitzin una correcta ingesta de nutrients.

En finalitzar l’acció es comptabilitzaran els dinars i sopars consumits durant els dies festius, i es lliuraran, mitjançant la col·laboració logística de Rotary Club de Barcelona, els menús solidaris  al menjador social de la Fundació Arrels, la qual treballa amb gent sense llar.

La campanya 10 Menús 1 Navidad ja s’ha celebrat amb èxit en altres dues ocasions, arribant a una donació total de 2.550 menús solidaris. És per això que Jordi Batista, Director de RRHH de Catalonia Hotels & Resorts destaqui que “és important que siguem responsables amb la societat. Aprofitem una campanya tan significativa com és la nadalenca per a fer partícips als nostres clients d’una acció solidària. Amb el fet d’escollir-nos ja estaran contribuint al fer que centenars de persones sense recursos tinguin un plat calent a la seva taula”.

Catalonia Hotels & Resorts disposa, dins el seu programa de Responsabilitat Social Corporativa, de diversos programes socials. Entre ells destaca el projecte ALPAN (Aliments per a persones necessitades), una iniciativa mitjançant la qual la cadena dóna 50 menús setmanals a menjadors socials gestionats per a diverses entitats de Barcelona. Catalonia Hotels & Resorts va adherir-se al projecte ALPAN l’any 2012 i des de llavors ha elaborat més de 65.000 menús.