Comparteix

 

BCN Urban Hotels i la Fundación Isabel Gemio han dut a terme l’acord benèfic de l’habitació solidària, una iniciativa que tindrà una durada inicial d’un any a alguns dels establiments de BCN Urban Hotels: BCN Urban Gran Rosselló, BCN Urban Gran Ronda, BCN Urban Gran Ducat i BCN Urban del Comte. BCN Urban Hotels aportarà el seu gra de sorra destinant el 5% de la facturació anual de cadascuna de les habitacions solidàries a la Fundació Isabel Gemio.

L’Habitació Solidària estarà decorada amb elements de color vermell, el color de referència de l’organització amb la qual col·laboren, i durant tot l’any els hotels participants realitzaran diferents accions perquè els clients puguin col·laborar i contribuir en aquesta causa.

La cadena hotelera destaca per la seva filosofia Happiness i aposta per la felicitat dels seus hostes a través d’un tracte excel·lent i l’atenció personalitzada. La seva missió és la felicitat, i un dels seus valors principals és el de cuidar a les persones i contribuir a la millora del món.

Pel que fa a la Fundación Isabel Gemio, és creació de la periodista espanyola Isabel Gemio, qui la va fundar l’any 2008 amb l’objectiu de contribuir a accelerar la Recerca de Distròfies Musculars, altres Malalties Neuromusculars i altres trastorns. Centren tots els seus esforços a finançar projectes de recerca científica que busquen el tractament o cura de les Malalties Minoritàries, conegudes també com a Rares. Un estudi realitzat per la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER), revela que més de 3 milions d’espanyols aproximadament estan afectats per una Malaltia Rara. El 40,9% d’aquestes persones no rep cap suport ni tractament, i el 26,7% han rebut algun tractament inadequat.