Comparteix

Un any més, l’Hotel Arts Barcelona col·labora amb Nutrició Sense Fronteres per un objectiu comú: combatre la inseguretat alimentària a la ciutat de Barcelona. L’hotel participa en el projecte “BCN comparteix el menjar” de l’entitat solidaria; un treball en xarxa per a l’aprofitament alimentari amb l’objectiu de protegir el dret universal a l’alimentació i la reducció del malbaratament alimentari

Gràcies al compromís de col·laboració que té l’Hotel Arts Barcelona amb l’organització, durant el 2017 es van recuperar 18.000 kg de menjar cuinat d’alta qualitat que van permetre a més de 29.000 persones de la ciutat de Barcelona accedir a una alimentació sana i equilibrada.  

Pel seu gran treball en l’àmbit solidari, el projecte “BCN comparteix el menjar” va ser premiat en el  The Ritz-Carlton 2016 Global Goals Challenge, un concurs de la cadena hotelera Ritz-Carlton que te per objectiu premiar les iniciatives que milloren les condicions de vida de les comunitats locals. El premi fou una suma de 2000 dòlars que Nutrició Sense Fronteres ha utilitzat per incrementar l’impacte social del projecte i poder fer arribar aliments de qualitat a més persones en risc d’exclusió social.

Nutrició sense fronteres (NSF) és una organització sense ànim de lucre, d’acció humanitària, de cooperació al desenvolupament i intervenció en el tercer i quart món (ONGD). L’objectiu de l’ONGD Nutrició Sense Fronteres és contribuir a la disminució de les desigualtats en matèria nutricional al món, des de l’enfocament de la cooperació, la formació i la capacitació, promovent l’ús equilibrat dels recursos alimentaris i la solidaritat entre pobles.

Conscients de l’actual situació d’increment de la pobresa a la ciutat de Barcelona i amb l’experiència en qüestions nutricionals i de seguretat alimentària que aporta l’equip de professionals que col·laboren (dietistes, nutricionistes, metges, veterinaris, farmacèutics, infermers, agrònoms, etc.), NSF ha dissenyat el projecte”BCN comparteix el menjar” d’aprofitament de recursos alimentosos i de treball en xarxa.

Descobreix totes les novetats sobre Ritz-Carlton a la seva web: www.ritzcarlton.com