Comparteix

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La cadena Ayre Hoteles s’uneix de nou a la iniciativa de Formació i Treball apostant per la reutilització i la solidaritat, destacant així el seu compromís amb el medi ambient i les persones. Durant el passat mes de febrer, l’Hotel Caspe va donar 180 cadires destinades al Programa d’Entrega Social i a la cadena d’establiments Botiga Amiga de la fundació.

L’hotel va  canviar el seu mobiliari per oferir un major confort en el servei, i com les anteriors encara es trobaven en molt bon estat, va decidir donar-li una segona vida i una nova oportunitat per a famílies que així ho necessitin.

Aquest tipus d’iniciativa millora entre d’altres coses l’impacte mediambiental, el consum sostenible i l’oportunitat de generar ocupació pel col·lectiu, afavorint el cicle la vida dels productes en bon estat.

El Gremi d’Hotels de Barcelona ofereix el seu suport en aquest tipus d’accions de responsabilitat social. A més, aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’Entrega Social, amb el suport  de l’Ajuntament de Barcelona.