Comparteix

El Gremi d’Hotels de Barcelona, amb la voluntat de donar suport i comprometre’s amb el seu entorn, va participar, el passat divendres 12 de maig a la jornada de recollida de residus “Let’s Clean Up Europe”, activitat emmarcada dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i organitzada pel Barcelona Forum District.

Més de 50 voluntaris de diferents hotels com Melià Barcelona Sky, Melià Barcelona Sarrià, Barcelona Princess, AC Barcelona Forum, Ilunion Barcelona i Negresco Princess, així com de la Fundació Trinijove i el Gremi d’Hotels de Barcelona, van recollir un total de 336 kg de brossa del Parc Natural de la Serra de Collserola.

Un cop acabada l’activitat es van classificar i separar tots els residus, per tal de poder fer una recollida selectiva dels mateixos. En total es van recollir 15 bosses grans d’escombreries: dues d’elles de plàstic, una de vidre i totes les altres de resta; amb un pes total de 336 kg.

Sobre la setmana Europea de la Prevenció de Residus
En els darrers anys, s’han organitzat a Europa diferents campanyes de neteja per fer front al problema de la brossa. La Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) coordina una jornada anual de neteja o clean-up day a tot Europa, que aquest any ha tingut lloc del 12 al 14 de maig, amb activitats organitzades arreu de Catalunya gràcies a la coordinació de l’Agència Catalana de Residus.