Comparteix

Ja fa tres anys que s’impulsa una campanya de recollida de joguines durant el Nadal, per tal d’il·luminar les festes als nens més necessitats de la zona.

Aquesta iniciativa, organitzada per la Fudació Trinijove, en col·laboració amb Barcelona Forum District i el centre comercial Diagonal Mar, ha recollit més de 100 regals.

Durant el mes de desembre, hotels, institucions i empreses del Fòrum van habilitar les seves instal·lacions per a què els clients i els treballadors poguessin dipositar regals per a nens i nenes amb edats compreses entre els 5 i els 12 anys.

Entre els participants, volem dem destacar els hotels Barcelona Princess, Negresco Princess, Melià Barcelona Sky, Melià Barcelona Sarrià, AC Forum, Front Marítim, Ilunion Barcelona i Hilton Diagonal Mar.

Els hotels i altres empreses participants com el CCIB o el Museu Blau han aconseguit reunir més de 100 joguines que han estat repartides a infants de diferents families dels barris de La Pau i Trinitat Vella a través del Centre Sant Martí i la Fundació privada Trinijove.

Aquesta, va voler apadrinar a 40 infants del Centre Obert Neus Puig. Cada un va escriure una carta als Reis Mags fent un dibuix del regal que més il·lusió els hi feia i, la vigila de Reis, els treballadors de la Fundació van organitzar una cavalcada per Trinitat Vella i els hi van fer entrega dels seus regals.

A més de les joguines recollides, els hotels i empreses també han participat en aquesta campanya solidària aportant llibres de lectura infantil i juvenil, joguines educatives i material escolar.