Comparteix

CENTRE-OBERT-GHB

Com sabreu, el Gremi d’Hotels de Barcelona manté un fort vincle amb la Fundació Trinijove i el seu gran projecte social que desenvolupa al Centre Obert Neus Puig, tot donant atenció a nens d’entre 5 i 12 anys del barri de la Trinitat en situació de risc social i a les seves famílies.

El GHB, sempre al capdavant dels interessos dels seus associats, considerem indispensable que els hotels prenguin part important en la millora de la ciutat com a tal i que estiguin fortament vinculats amb el seu entorn. Sempre que ens és possible, doncs, el Gremi fem de nexe entre la planta hotelera i aquelles associacions que poden cohesionar-la i integrar-la a la seva zona.

El projecte
El projecte de Fundació Trinijove ofereix als infants un espai lúdic i formatiu compensatori, on adquirir hàbits higiènics i alimentaris, fomentar la pràctica esportiva, l’expressió artística, els valors i l’educació.

A més a més, ofereix un espai de trobada, formació i creixement no només als infants, sinó també a les seves famílies, a través de la creació d’una Escola de Pares per oferir espais de formació, assessorament laboral, xerrades i trobades.

Hotels implicats amb la causa
Periòdicament recordem als nostres associats quines són les necessitats actuals de la Fundació i la resposta dels hotels és exemplar. Durant l’any 2014, per exemple, 7 hotels de la zona i inclús un que no ho és, han fet grans donacions a la Fundació d’aliments, de productes de neteja persona i de la llar, de material escolar i de mobiliari i roba de la llar. Així mateix, n’hi ha que no només han fet donacions “materials” sinó que han dedicat temps de voluntariat per col•laborar amb la Fundació i les seves tasques al Centre.

Els hotels que han col•laborat enguany amb aquesta gran tasca han estat l’Hotel Barcelona Princess, el Vincci Marítimo, l’AC Hotel Barcelona Forum, el SB Icaria Barcelona, el Hilton Diagonal Mar Barcelona, el Confortel Barcelona, el Meliá Barcelona Sky i l’Hotel Rey Juan Carlos I.

Com hi podeu col•laborar?
Els Hotels que hi vulgueu col•laborar només cal que ens ho comuniqueu tot enviant-nos un correu a
@: ghb@barcelonahotels.es
T.: 933 016 240