Comparteix

sopar-solidari-Confraria-Cava-hotels

Per tercer any consecutiu, arribades aquestes dates, la Confraria del Cava Sant Sadurní organitza un sopar solidari en benefici de Càritas. Enguany, tot els fons es destinaran a subvencionar beques menjador, fora del període escolar, per a nens i nenes.

En el decurs del sopar hi haurà col•laboracions altruistes i en aquest marc, 3 hotels associats al GHB han cedit una habitació cadascun per a sortejar durant la vetllada, tot fent-la més atractiva per ajudar a augmentar-ne l’aforament i, consegüentment, els fons solidaris. L’any passat hi va col•laborar l’Ohla Hotel i, enguany, ho han fet El Mercer Hotel Barcelona, el Novotel Barcelona City i l’AC Barcelona Forum.

El Sopar
El sopar, que tindrà lloc el proper 21 de novembre a partir de les 21 hores a la Sala Oval del Palau Nacional de Montjuïc, (MNAC), té un preu 100 euros per persona i, tot allò que superi els costos d’organització es destinarà íntegrament al programa esmentat de Càritas.

Així mateix, per aquelles persones que se senten solidàries però per raons diverses no poden assistir al sopar, existeix la fila 0.