Comparteix

El restaurant Tablafina de l’hotel NH Collection Gran Hotel Calderón és un nou concepte gastronòmic basat en el producte de qualitat de denominació d’origen; un Wine Bar sota la idea de xarcuteria, llaunes, tapes i vins.

La carta del restaurant ofereix una selecció exclusiva de productes  i un menú que connecta amb la natura i els productes locals. Els consumidors poden descobrir una cuina amb especialitats catalanes sota l’assessorament gastronòmic d’Abel Valverde i David Robledo (2* Michelin per Santceloni).

A Tablafina, el protagonisme principal es troba en l’ingredient. La barra de tapes, embotits i conserves té el seu fonament en els productes locals de la mà del xef Nicolau Torra. Per aquesta raó, en l’apartat de les receptes mítiques hi trobem un caneló de carn d’olla, el trinxat de la Cerdanya o un bacallà a la catalana amb cigró menut del Vallès. Amb aquests plats també hi combinen altres amb el mar Mediterrani com a protagonista: suquet de peix de roca, reducció de xarel i safrà o el polp rostit, patata i salsa picant amb pebrot choricero.

D’altra banda, el restaurant també és un lloc ideal on gaudir d’un bon vi amb l’assessorament del sommelier de Santceloni** David Robledo i amb tapes de qualitat basades en clàssics de la gastronomia catalana.