Comparteix

Models dels punts de llibre dissenyats pels nens i nenes de Fundació Comtal – Sant Jordi 2019

Com ja és tradició, el Gremi d’Hotels de Barcelona col·labora un any més amb la Fundació Comtal per celebrar la diada de Sant Jordi.

A través de l’acció “Una Rosa, una Oportunitat”, la fundació posa a disposició dels hotels associats 5 models de punts de llibre, 4 d’ells dissenyats manualment pels nens de l’entitat, i 1 últim per la coneguda il·lustradora Pilarín Bayés. Cada punt de llibre ha tingut un cost d’entre 1,5€ i 2€ per a l’allotjament, però durant la jornada es distribueix de forma gratuïta als clients, treballadors i visitants de l’hotel.

Per aquesta edició, 15 hotels, juntament amb el GHB, s’han unit a l’acció amb la compra d’un total de 1.310 punts de llibre. La recaptació, de més de 2.000€, es destina íntegrament a donar suport educatiu i acompanyament als joves més vulnerables, per tal que puguin tenir una oportunitat i trencar el cercle d’exclusió en el qual viuen.

Els hotels participants han estat: Citadines Barcelona Ramblas, Vincci Gala, Crowne Plaza Barcelona-Fira Center, Best Western Premier Hotel Dante, Hostal Petit Príncep, Royal Passeig de Gràcia,  Hotel La Casa del Sol,  Aparhotel Silver, Acta Atrium Palace,  Novotel Barcelona City, Ilunion Bel Art, Hostal Grau, Mosaic by Ona Hotels, Arya by Ona Hotels i Hotel Pestana Arena Barcelona.

https://twitter.com/CrownePlazaBCN/status/1120616551395266560

Aquest 2019, la Fundació Comtal també celebra els seus 25 anys. L’organització sense ànim de lucre va nèixer l’any 1994  amb l’objectiu que infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat, així com les seves famílies, tinguin oportunitats de futur.