Comparteix

Hotel SB Glow Foto: Hotel Tapa Tour

Els hotels més emblemàtics de Barcelona participen des de l’1 al 31 d’octubre en una nova edició solidària de l’Hotel Tapa Tour que homenatja la gastronomia i la cocteleria de la ciutat.

Durant tot el mes d’octubre, el públic assistent tindrà l’oportunitat de degustar les creacions dels xefs i bàrmans dels establiments participants a un preu reduït, exclusiu per aquesta ocasió, el qual rondarà entre els 4 € / 6 € la tapa, els 6 € / 10 € el còctel i entre els 10 € / 12 € la tapa i el còctel.

Els assistents també podran participar en un sorteig d’experiències gastronòmiques dels hotels. Aquells qui vulguin participar hauran d’emplenar el rodal que acompanya cada consumició i entregar-lo a l’hotel.

Alguns hotels participants també realitzaran el Repte Gin Mare, un concurs abanderat per la prestigiosa firma de ginebra prèmium mediterrània, que proposa crear el maridatge perfecte entre tapa i còctel. Un jurat format per destacats professionals de la gastronomia i la mixologia s’encarregarà de premiar la millor proposta de cada ciutat. Els guanyadors es donaran a conèixer durant l’acte de clausura que se celebrarà el 31 d’octubre al Gran Hotel Central de Barcelona.

Hotel Tapa Tour 2018 és un esdeveniment clarament solidari perquè de cada consumició es destina 1 € als projectes de lluita contra la desnutrició infantil en els més de 50 països en els quals treballa l’ONG Acción contra el Hambre. A més, l’edició també compta amb altres reptes solidaris com la campanya de recollida d’aliments a favor de FESBAL (Federació Española de Bancos de Alimentos), coordinada per la Foundation Invencible i destinada a recaptar 10 tones de menjar que seran donades pels hotels participants. Aquest any, l’esdeveniment se sumarà també a la campanya contra l’ús de les canyes de plàstic gràcies a la col·laboració de Sorbos, una start-up que ha creat la primera palleta comestible del mercat. 

 

El certamen s’està duent a terme també a Madrid amb l’objectiu de donar a conèixer també la gastronomia local i els gurús de la mixologia de la ciutat.

Fes clic per descobrir el Programa de l’Hotel Tapa Tour Barcelona.

https://twitter.com/NgrescoPrincess/status/1047753827531800576