Comparteix
Un any més, NH Hotel Group engega la campanya solidària “Nadal per a tots”. Una iniciativa de voluntariat corporatiu que ja s’ha convertit en una tradició entre els treballadors del grup hoteler.
Sota el lema “Som actius en les Comunitats on vivim”, inviten als seus treballadors a crear el seu equip solidari per participar, amb una iniciativa pròpia, en un concurs en el què poden escollir l’ONG amb la qual volen implicar-se i a la què donaran el premi en cas de resultar guanyadors.
S’hi poden dur a terme accions com recollida d’aliments, joguines i roba; menús solidaris; entrega de joguines a nens hospitalitzats, mercats i/o arbres solidaris als hotels, donació de mobiliari o amenities antics d’hotels a ONGs… I són els mateixos treballadors qui votaran per la seva iniciativa preferida!
 
L’any passat van ser 754 els treballadors voluntaris que es van comprometre amb diferents causes solidàries fent de “Nadal per a tots”, una realitat per aquells que més ho necessiten. L’equip guanyador va ser l’equip de Brussel·les, format per 350 treballadors dels 8 hotels de la ciutat, els quals van recaptar 3.760€ per l’ONG “Arc in Ciel”, la qual va ser també beneficiària dels 500€ del premi del concurs.
Aquesta acció forma part de l’estratègia global d’Acció Social que duen a terme des d’NH i que potencia la implicació dels treballadors, identifica oportunitats i promou un gran nombre de projectes responsables. Sens dubte, una gran manera de comprometre’s durant aquestes dates tan assenyalades!