Comparteix

Millor Sense Canyeta és una empresa especialitzada en l’assessorament per reduir l’ús del plàstic. Per aconseguir-ho, actualment tenen en marxa la campanya anomenada amb el seu mateix nom “Millor sense Canyeta” que busca reduir l’ús de canyetes d’un sol ús a Barcelona.

L’elevada producció de plàstic té un gran impacte negatiu per al planeta i ha esdevingut un problema ecològic d’abast global com a conseqüència de l’ús i la fabricació irresponsable d’articles de consum diari.

El plàstic és un material derivat del petroli i en molts casos és difícil de reciclar. Moltes vegades no és biodegradable, no desapareix, sinó que es descompon en petites partícules difícils de detectar, les quals contenen substàncies tòxiques. Aquestes petites partícules plàstiques es troben al mar i són ingerides pels organismes marins que, al mateix temps, són ingerits pels peixos víctimes de la pesca destinada al consum humà.

Des d’aquest any 2019, Millor Sense Canyeta és proveïdor del Gremi d’Hotels de Barcelona i ofereix assessorament personalitzat i amb  perquè qualsevol hotel associat pugui reduir el consum de plàstic i la contaminació que perjudica el futur del nostre planeta.