Comparteix

Un any més, la Setmana de les Terrasses aprofita el seu ressò per donar a conèixer projectes solidaris. Aquesta vegada, la guia d’oci dels hotels de Barcelona, MésQHotels, juntament amb el Gremi d’Hotels de Barcelona han decidit col·laborar amb el projecte d’Icària Iniciatives Socials.

Des de l’organització, s’anima als usuaris de les xarxes socials a compartir els seus moments i experiències a les terrasses utilitzant l’etiqueta #SetmanaTerrasses18. Si es supera el miler de fotografies publicades, es donaran 1.000 € a l’esdeveniment “Business With Social Value”, que des del 2012 quan va néixer, té com a objectiu facilitar la sostenibilitat social de les empreses i l’econòmica de les entitats socials mitjançant la compra de productes i serveis.

https://twitter.com/MesQHotels/status/998927761761865728

Darrere d’aquest esdeveniment es troba Icària Iniciatives Socials, una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1976. Des d’aleshores, el seu propòsit sempre ha estat l’educació i atenció de les persones amb disminució psíquica des de la infància fins a la vellesa per aconseguir el grau més gran d’integració social i laborable possible.

Visita la web icaria.biz per col·laborar amb “Business With Social Value”.