Comparteix

Foto: Golden Tulip Barcelona

Golden Tulip Barcelona ha volgut seguir creixent en l’àmbit de la sostenibilitat i oferir als seus hostes un servei nou: el lloguer del cotxe elèctric. Aquesta acció forma part del Pla de Responsabilitat Social Corporativa de la cadena, en el qual també hi ha altres iniciatives en col·laboració amb el Gremi d’Hotels de Barcelona, Barcelona Sustainable Tourism, la Federació Catalana d’Autisme, el Poblenou Urban District, entre altres entitats representatives.

Pel que fa al vehicle elèctric que ofereix, és de la marca Smart model EQ Four, té una autonomia de 160 kms., una bateria d’ions de liti amb capacitat de 17,6 kWh i un temps de càrrega de 3,5 hores. A més, l’hotel també disposa des de la seva obertura de cinc places perfectament equipades per a la càrrega elèctrica de vehicles externs, completant així una significativa oferta per a aquelles persones que disposen ja de vehicle elèctric propi o prefereixen llogar-lo durant la seva estada a Barcelona.

Golden Tulip Barcelona és el primer establiment a Espanya de la marca Golden Tulip del grup LouvreHotels i està operat per ZT Hotels. Des que va obrir les seves portes en l’estiu de 2017 ha mostrat el seu compromís amb la sostenibilitat incorporant en el seu disseny i construcció els últims avanços en matèria d’eficiència energètica i sostenibilitat mediambiental, aconseguint l’acreditatiu del certificat “A” de màxima eficiència energètica.

Amb l’objectiu de millorar la sostenibilitat mediambiental de l’establiment, també es duen a terme formacions per sensibilitzar tot el personal sobre la importància de les accions sostenibles amb la participació de clients o amb el desenvolupament de diferents activitats per a la gestió i el reciclatge de residus, control de consums, entre d’altres.