Comparteix

L’Hotel Barcelona Catedral posiciona la sostenibilitat com un element clau que permetrà que el turisme sigui sent un dels principals motors econòmics en tot el món.

La seva política de responsabilitat social es basa en els següents 5 compromisos:

  • Aposten per la gastronomia i la restauració sostenible: Els productes frescs i de temporada són els protagonistes de la seva cuina, així com els proveïdors locals. A més, disposen de menús adaptats a totes aquelles persones que requereixen una alimentació especial, sigui per salut o ideologia.
  • Promouen la mobilitat sostenible: Aconsellen als seus hostes visitar la ciutat amb bicicleta i utilitzen una empresa de missatgeria sostenible que realitza el servei amb aquest transport.
  • Treballen pel consum eficient d’energia i aigua: Aconsellen la reutilització de les tovalloles als seus hostes i utilitzen equips i escalfadors d’aigua eficients. A més, disposen d’una placa solar per generar electricitat i utilitzen la il·luminació de baix consum.
  • Redueixen els residus i lluiten contra el desbaratament: Separen adequadament els residus, mantenen una política de reutilització de paper i col·laboren amb gestors municipals, composten les restes orgàniques i converteixen l’oli usat en biodièsel.
  • Aporten valor a la societat: Col·laboren amb diferents entitats socials com el Casal dels Infants, la Fundació Tot Raval, l’Associació Dit i Fet I la Fundació Barcelona, entre d’altres. Disposen d’habitacions adaptades i donen aliments i mobiliari o roba a diferents organitzacions sense ànim de lucre.

Consulta totes les seves accions sostenibles a la seva web.