Comparteix

FOTO: GOLDEN TULIP BARCELONA

L’hotel Golden Tulip Barcelona s’ha unit al Barcelona Sustainable Tourism, un programa creat l’any 2012 amb l’objectiu principal de posicionar la ciutat com a destí internacional del turisme sostenible i responsable, així com també promocionar-la a tots aquells interessats en conèixer Barcelona d’una altra forma.

Actualment, el programa està format per un conjunt d’empreses del sector turístic compromeses amb els objectius del programa. El Golden Tulip, però, és el primer establiment d’Espanya de la marca Tulip del Grupo Louvre Hotels, operat per ZT Hotels, que forma part de l’acció. Des que va obrir al 2017, l’hotel sempre ha mostrat el seu compromís amb la sostenibilitat a través del seu disseny i la construcció amb les eines més novedoses en matèria d’eficiència energètica i sostenibilitat, la qual cosa l’ha acreditat amb el certificat “A” de màxima eficiència energètica.

En formar part de Barcelona Sustainable Tourism, el Golden Tulip Barcelona continua amb el seu objectiu de convertir-se en un dels referents de la ciutat per la seva especialització en l’àmbit de la sostenibilitat. A més, el passat mes de gener va ser  guardonat amb la Menció Especial Grohe per la millor gestió dels recursos en la 4ª edició del Concurs Re Think i durant la Jornada Re Think Hotel Barcelona, celebrada el passat 8 de maig, també va rebre el reconeixement per la seva aposta pel turisme sostenible.

FOTO: GOLDEN TULIP BARCELONA

FOTO: GOLDEN TULIP BARCELONA