Comparteix

GHB Donatiu Sant Joan de Déu

En el marc de la tercera edició d’Hotels amb DO, la setmana dels vins catalans als hotels de Barcelona, el Gremi d’Hotels de Barcelona vam dur a terme una iniciativa pionera a Barcelona. Es tracta d’un gran tast solidari per a reunir fons per als programes de persones dependents de l’Obra Social Sant Joan de Déu.

La iniciativa, que va reunir un centenar de persones a l’Hotel Hilton Diagonal Mar, va recaptar 1.500 euros. El president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos, ha fet entrega d’aquest donatiu al director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, Oriol Bota.

Tast-Solidari-Hotels-amb-Do

Sobre Hotels amb DO
Hotels amb D.O. és una activitat que va néixer fruit de la col•laboració entre el Gremi d’Hotels de Barcelona (GHB) i l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) amb l’objectiu de divulgar el vi de les Denominacions d’Origen catalanes en els espais singulars que ofereixen els establiments hotelers de Barcelona.

En la seva tercera edició, va comptar amb una gran resposta ciutadana, que converteix aquesta iniciativa en una cita ja consolidada en els establiments hotelers de la ciutat. Durant set dies, 25 hotels de Barcelona van acollir sessions de tasts de vins on els participants van descobrir els principis bàsics del tast i 12 denominacions d’origen catalanes.