Comparteix

Golden Tulip Barcelona ha resultat finalista en la 4ª edició del Concurs Re Think, organitzat per Grup Habitat Futura i va ser premiat per la millor gestió dels recursos.

 

Javier Gallego, conseller delegat, va rebre la Menció Especial Grohe de l’Hotel Golden Tulip Barcelona. Durant el lliurament dels premis es reconeix als guanyadors Top 10 en dues categories:

 

  • Categoria TS Mitjana per als millors projectes de sostenibilitat i rehabilitació energètica hotelera d’Espanya executats.
  • Categoria Re Think per als millors projectes de sostenibilitat i rehabilitació energètica hotelera d’Espanya per executar.

 

Ja en l’any 2017 Golden Tulip Barcelona va ser finalista en la categoria Re Think causa del seu compromís amb la sostenibilitat incorporant en la seva construcció els més significatius i innovadors avenços en matèria d’eficiència energètica i sostenibilitat mediambiental.

 

Golden Tulip Barcelona és el primer establiment a Espanya de la marca Golden Tulip del grup Louvre Hotels i està operat per ZT Hotels.