Comparteix
Font: Casa Bonay

10/11/2022

En l’actualitat hi ha més de 1.200 persones sense llar a Barcelona. És per això que el proper 17 de novembre Casa Bonay, amb la col·laboració de Fundació Arrels, organitza un bingo i un sopar benèfics. Tots els diners recaptats aniran destinats a fer costat a les persones que viuen al carrer a la ciutat de Barcelona i, a més, es podran guanyar meravellosos regals donats per partners de Casa Bonay. El sopar tindrà un preu de 50 euros per persona i cada cartó de bingo de 5 euros.

L’esdeveniment es durà a terme a Libertine, la cocteleria de l’hotel, i començarà a les 20:30h amb una copa de cava de benvinguda, seguida d’un sopar amb menú banquet i una xerrada d’Arrels, explicant la iniciació, causa i nous projectes de la Fundació. Tot això seguit del bingo benèfic, que culminarà amb una sessió de DJ.

Aquestes accions s’uniran al pla Tod@s a cobert!, una iniciativa de la Fundació a favor de les persones sense llar que convida a convertir-se en amfitrió d’un esmorzar o sopar solidari.

El bingo benèfic tampoc és la primera obra benèfica de Casa Bonay. En un passat, es va celebrar a l’hotel un Drag Ball, on els fons recaptats es van destinar a l’Hospital de Can Ruti, per a l’estudi contra el VIH, o Open Arms, la subhasta que Casa Bonay va organitzar per a causes solidàries. I, és que, des dels seus inicis com a hotel de la ciutat, aquest va voler desvincular-se de la seva etiqueta turística fomentant la visita del públic local, promovent espais inclusius i oberts a esdeveniments, experiències gastronòmiques i culturals que s’anticipaven als temps. Tot això per contribuir al dia a dia de Barcelona amb experiències que permetin millorar la cultura i la societat de Barcelona.

Font: Casa Bonay. Libertine.