Comparteix

Durant el 2016 els hotels Ibis, juntament amb el col·lectiu La Indomable i la Fundació CompArte, han dut a terme un projecte innovador: Música i Reciclatge. Aquest ha tingut l’objectiu de reforçar el sentit de la responsabilitat social i ambiental, enfortir el vincle relacional i crear comunitat tot col·laborant amb infants en risc d’exclusió social.

Nens i treballadors d’Ibis han construït els seus propis instruments a partir de materials reciclats. Al llarg de quatre sessions formatives, usant l’art com a principal recurs d’integració social i educativa, s’ha aconseguit millorar l’auto-estima i la motivació dels nens participants i s’ha afavorit les seves habilitats socials, de comunicació i d’interacció.

Entre les activitats programades entre juny i gener, s’ha realitzat una sessió de musicoteràpia receptiva i activa o  un taller d’exploració d’instruments i construcció d’instruments reciclats. A partir d’aquí, van començar a crear música en grup, arribant a la cloenda del projecte, en la què van oferir, juntament amb un grup de músics, una sessió de paisatge sonor al públic invitat.

Tot això, en un ambient distès, càlid i alegre, perfecte per propiciar la motivació i el desenvolupament personal, professional i educatiu.