Comparteix

Un any més, l’hotel Praktik Bakery de la cadena Praktik Hotels col·laborarà amb Mary’s Meals, una fundació sense ànim de lucre que proporciona menjar diari i de qualitat a nens en situació d’extrema pobresa. L’entitat treballa en 15 països d’arreu del món i s’encarrega de gestionar els donatius i ajudar els nens oferint-los menjar a l’escola. La seva missió des del 2000, l’any que va néixer la fundació, és promocionar la implicació de la societat amb aquelles poblacions més desfavorides, com les d’Àfrica, Àsia, El Carib, l’Europa de l’Est i Sud-Amèrica, a partir de l’ajuda econòmica.

Amb donatius com els de Praktik Bakery, Mary’s Meals compra els aliments de primera necessitat i la matèria prima dels pagesos i grangers de la zona per afavorir la seva economia local. Tots els aliments recollits es porten a l’escola on els pares i les mares dels nens cuinen els aliments per oferir-los posteriorment als seus fills. D’aquesta manera, tant aquells nens que no poden anar a l’escola perquè han de treballar per aconseguir menjar, com aquells que hi van amb poca energia, són alimentats i cuidats. Actualment, la fundació acull a més de 1.200.000 nens cada dia. 

 En els darrers anys, la cadena de Patrik Hotels ha participat en diferents accions socials com el donatiu a la Campanya Hotel Invisible de la Fundació IRES i l’Institut de reinserció social que recapta fons per a persones en risc d’exclusió social i la col·laboració amb la Fundació Comptal per Sant Jordi,  la qual ajuda a la inserció social dels nens en risc d’exclusió social. A més, també cal destacar l’important col·laboració que van dur a terme l’any 2015 amb Dona Kolors, la marca social de roba feta a mà per un grup de dones en exclusió social.