Comparteix

L’hotel Barcelona Princess organitza el seu primer Sopar Solidari a benefici de la fundació Make-A-Wish Spain el pròxim 27 de juny, a les 20.00 hores,  amb la col·laboració de destacats cuiners de renom internacional i capitanejat per Pedro Montolio, xef executiu de l’hotel.

Els periodistes Cristina Pampín i Alberto García seran els encarregats de presentar la gala benèfica, la qual consistirà en un menú degustació d’un complet aperitiu i sis plats elaborats per sis cuiners diferents que conformen aquesta experiència culinària única, que finalitzarà amb una rifa solidària. Pel que fa al sopar, el donatiu íntegre a la fundació que dona assistència al sopar és de 80€ per persona.

Tots els fons recaptats es destinaran íntegrament a la fundació Make-A-Wish Spain amb l’objectiu de continuar creant il·lusió als nens amb malalties greus i les seves famílies, enriquint les seves vides a través d’experiències personals d’esperança, força i alegria.

Si no pots assistir a l’esdeveniment però vols aportar el teu gra de sorra a la causa, pots fer-ho a través del següent enllaç: https://www.makeawishspain.org/colaborar-ong/donativo

Per més informació i reserves, podeu enviar un e-mail a: banquetes.bcn@princess-hotels.com 

Consulta aquí la Nota de Premsa.

https://twitter.com/bcnprincess/status/1138473989809102849