Comparteix

El grup hoteler Ohla Boutique Hotels fa anys que col·labora amb la Fundació Roure, una entitat sense ànim de lucre coneguda per la seva acció social de proximitat al barri barceloní de Ciutat Vella. L’organització té l’objectiu d’atendre les necessitats bàsiques de les persones grans i les famílies sense i amb pocs recursos; la seva finalitat és garantir i proporcionar l’autonomia de cada individu. Per aquesta raó, Ohla Boutique Hotels ha decidit seguir treballant, un any més, amb la Fundació Roure per ajudar a les famílies més vulnerables.

Per aconseguir el mateix propòsit,  els hotels del grup donen una nova vida a aquell material que ja han usat i no faran servir, com uniformes usats, roba de llit, tovalloles, barnussos, cassoles, olles o papereres. D’altra banda, la Fundació Trinijove s’encarrega de la recollida de residus dels seus hotels. Anteriorment, Ohla Boutique Hotels també ha col·laborat amb la Fundació Exit, que treballa per aconseguir la inserció laboral de joves amb risc d’exclusió social.

El grup hoteler sempre ha tingut en compte les necessitats de les persones i ha mantingut actives diferents accions socials amb l’objectiu d’ajudar els més vulnerables, fomentar el desenvolupament sostenible i potenciar la diversitat cultural.

Consulta la seva pàgina web per saber més sobre Ohla Boutique Hotels: www.ohlaboutiquehotels.com