Comparteix

L’Hotel Barcelona Catedral considera que la sostenibilitat és i serà l’element clau que permetrà que el turisme sigui sent un dels principals motors econòmics.

Per això, aposten per la millora contínua, per assegurar el futur des d’un ús responsable dels recursos, integrant sempre els valors i principis associats al desenvolupament sostenible en els  processos de negoci i en la relació amb tots els grups d’interès (empleats, clients, propietaris, inversors, proveïdors, la societat i el medi ambient).

Al llarg del 2016, van dur a terme diferents accions que demostren el seu compromís amb les accions de Responsabilitat Social Corporativa:

  • Excedents de menjar

Col·laboren en la recaptació de fons i aliments per als més necessitats, amb entitats com el Banc dels Aliments o Pont Alimentari.

  • Inserció laboral

Col·laboren en la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social, provinents d’entitats i associacions com Casal dels Infants, Barcelona Activa, Fundació Tot Raval, Fundació Barcelona Formació professional, Fundació Formació i Treball Albert Alberich.

  • Donació de material

Col·laboren en la donació de mobiliari, roba i altres tipus d’objectes que puguin ser d’ultilitat, amb entitats com el Banc dels Aliments, Fundació Fias o Càritas.

  • Proximitat

Les cartes i menús de l’hotel estan composats per productes de proximitat, locals i elaborats a les cuines. A més, compren productes de consum just i socialment responsable, tal i com la Fageda.

  • Medi ambient i sostenibilitat

Han signat el compromís de Barcelona Sostenible, pel qual haurà d’adoptar mesures mediambientals com a bona pràctica, complint objectius comuns dels compromisos de ciutat.

Sens dubte, tot un exemple de bones pràctiques en matèria d’RSC i un dels #HotelsCompromesos!