Comparteix

L’hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona és un dels allotjaments turístics de la ciutat que, tot i la situació ocasionada per la Covid-19, ha seguit ajudant als més necessitats.

Amb aquest objectiu, han donat diferents materials a associacions com les Misioneres de la Caritat del Raval i aproximadament 30kg d’aliments a la Fundació ARED, que treballa per aconseguir la integració social i laboral de les persones en situació d’exclusió social. A més, també han cedit 20 llits als hospitals que ho han necessitat, a través de la Campanya que s’ha fet amb l’Ajuntament de Barcelona.

D’altra banda, de manera personal l’equip del Hilton Diagonal Mar Barcelona ha col·laborat en diferents projectes solidaris:

 L’executiu xef, Pedro Corredor, i el sous xef, Alehandro Saldaña, en col·laboració amb el restaurant Flax & Kale i Social Fooding, van preparar menjars per a 100 persones, entre les quals hi havia el personal medic de l’Hospital Clínic Barcelona i de la Fundació Arrels, que cuida i ajuda les persones sense llar de Barcelona.

  • XARXA D’ALIMENTS DE GRÀCIA

La Júlia Gonzalez, RR, ha participat en aquest projecte que lluita contra el malbaratament alimentari mitjançant la recollida dels productes que els començos no vendran i compartint-lo horitzontalment a l’assemblea setmanal Xarxa d’atenció antiracista, que s’ha creat a causa de la Covid-19 i el seu impacte en la comunitat, on hi ha diversos grups i persones. De fet, la Julià fa més de 4 anys que forma part d’aquest projecte d’abastament d’aliments.  Les seves tasques són acollir i formar nous membres, compartir bones pràctiques entre altres entitats, organitzar col·leccions d’aliments i dinars comunitaris.

  • VOLUNTARIAT AMB JOVES  AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

Asociación Así està formada per famílies de persones amb discapacitat intel·lectual de la Comunitat de Madrid i voluntaris que dediquen part del seu temps perquè els joves amb discapacitat puguin gaudir del seu temps lliure. Sara Horno, HR, ja era voluntària a l’associació quan estava a Madrid. Durant la crisi de Covid-19 participa en videotrucades per felicitar els aniversaris, ballar, parlar i veure’s, de manera que es mantenen en contacte compartint els seus pensaments i divertint-se junts des de la distància.

  • COSINT PER LA VIDA

Maria Oliete, F&B, i Cristina Verdún, Finances, fan voluntariat al projecte cosint mascaretes per al personal sanitari. Són un grup de persones anònimes de diferents poblacions de Catalunya que ajuden de manera altruista en serveis sanitaris als hospitals i residències contra Covid-19. Les seves úniques eines són les màquines de cosir. Diverses empreses ofereixen fils i teixits. La il·lusió que posen a cosir cada bata, gorra o màscara els fa sentir més a prop dels que lluiten cara a cara amb el Covid-19. La Maria cus mascaretes amb la seva pròpia màquina de cosir a casa i la Cristina gestiona la xarxa social del projecte.

  • PREPARANT ALIMENTS PER AL MENJADOR SOCIAL

L’ Alina i Enrica, FO, Antonio, BNQT, i Donovan, Compres, preparen packs d’aliments per a persones sense recursos.  Les bosses solen portar una fruita, dos entrepans, suc, pastisseria, aigua, etc. Els voluntaris preparen aproximadament 400 bosses més o menys diàries.