Comparteix

19/12/2022

Des del 2 de desembre del 2022 al 2 de gener del 2023, l’hotel Iberostar Selection Paseo de Gracia, situat al centre de Barcelona, ha iniciat una campanya de recollida de joguines que es repartiran entre les famílies en risc d’exclusió social que formen part de la Fundació Privada Trinijove.

Es tracta d’una acció de col·laboració entre l’hotel i la fundació amb l’objectiu que cap nen es quedi sense la seva joguina aquest Nadal.

L’hotel et convida a ser solidari i si portes la teva joguina per donar, podràs prendre una copa de cava de cortesia amb les vistes de Plaça Catalunya als teus peus, des de la fantàstica terrassa SkyBar, o una copa de cava o cafè si et quedes a menjar al restaurant Ca’s Menestral.

La Fundació Privada Trinijove va iniciar la seva actuació en l’àmbit de la formació i la inserció sociolaboral l’any 1985. Des d’aleshores, treballen activament activament en el disseny i la implementació de mesures i programes innovadors amb la finalitat de superar situacions d’exclusió social.