Comparteix

Des de fa anys, la cadena Hoteles Center té l’objectiu de protegir l’entorn mitjançant la seva política de sostenibilitat. L’estiu del 2017, per exemple, el grup hoteler va reduir un terç les despeses generades a cada habitació ocupada.

Entre les seves accions de política sostenible s’han encarregat de reduir el consum d’aigua. Per fer-ho, les aixetes i cisternes dels seus establiments compten amb detectors de presència que minimitzen el desaprofitament de l’aigua. S’ha de tenir en compte que la reducció del consum d’aigua en un hotel és una de les qüestions més difícils de dur a terme i, no obstant això, l’Hotel Casa Fuster 5* GL Monument va reduir a les seves habitacions la meitat de la despesa associada en alguns mesos de l’any 2017.

Una altra de les accions que Hoteles Center ha dut a terme gràcies a la seva conscienciació sobre el manteniment de medi ambient, és l’objectiu de realitzar un consum energètic més eficient. En aquesta línia, molts hotels del grup han instal·lat les plaques solars, i es pretén que en uns tres anys tots disposin d’elles. La despesa d’electricitat ha aconseguit reduir-se en un percentatge molt important, gràcies en part a la reforma integral, la política de reciclatge, la instal·lació de dispositius led més sostenibles i la conscienciació de tots els integrants d’aquesta cadena hotelera, en els seus establiments de Barcelona, Granada, Còrdova, Sevilla, València o Badajoz.