El pròxim mes de febrer, Hilton Diagonal Mar Barcelona estrenarà un nou concepte de restauració liderat pel xef català Artur Martínez. Amb aquest canvi, l’hotel es proposa portar la seva cuina a un altre nivell per oferir una experiència única i diferenciada a la ciutat.

Artur Martínez, és un reconegut xef membre del Slow Food, el qual iniciarà una nova etapa a Barcelona amb la creació d’un concepte més gastronòmic i evolucionat després de finalitzar un cicle amb el tancament del restaurant Capritx, guardonat amb una estrella Michelin. Martínez ha apostat per Hilton Diagonal Mar Barcelona per a l’obertura d’AÜRT i MA’I, dues experiències diferents que compartiran un mateix espai, cadascuna amb el seu propi caràcter i ambient.

AÜRT aprofundirà encara més en el propi relat gastronòmic d’Artur Martínez, que insisteix a reinterpretar conceptes i productes tradicionals amb un enfocament més sensible i fresc. Són plats aparentment senzills i nus però amb molt treball. Aquest espai cohabitarà amb MA´I, una zona dedicada a les begudes. L’espai estarà dividit en diferents parts on hi haurà una barra en la qual es treballarà a partir de la fermentació, una altra partint dels destil·lats i una altra dedicada al mètode d’infusió, en la qual Martínez comptarà amb Núria Ruiz, campiona barista de Catalunya, mentre en les altres dues estaran capitanejades per un sommelier i un bàrman.

El terme català AÜRT, cop o xoc fort, expressa la perfecció del discurs culinari d’Artur, que es basa en l’“exotisme de proximitat”, donant una perspectiva alternativa als aliments i respectant la seva temporalitat i frescor. L’espai ve condicionat per la transparència que existeix darrere de cada plat, preparat acuradament davant el comensal en un entorn exclusiu per a 15 persones.

Aquesta és la reforma que constitueix la tercera fase de l’ambiciós pla de rehabilitació que Hilton Diagonal Mar Barcelona va emprendre al novembre de 2016 i que ha suposat la renovació total de les seves 433 habitacions i el redissenyo íntegre de les seves sales per a reunions i esdeveniments en 2018.