Comparteix

 

El primer cap de setmana de juny, Grupotel Gran Via 678 es va unir a la segona edició del Cap de Setmana Solidari de l’Automòbil organitzat per l’associació CataLands Solidaris, el qual aquest any s’ha fet en benefici de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

Durant els dos dies, es van celebrar a Llinars del Vallès unes jornades solidàries per recaptar diners per a la fundació. L’acte, que va ser organitzat per l’Ajuntament de Llinars i el grup CataLands Solidaris, constava de diverses activitats: circuit 4×4, exposició de vehicles clàssics, zona d’expositors, subhasta de material, zona de bar, venda de productes de marxandatge, zona d’esbarjo per a nens, passeig en jeep pel circuit 4×4 o actuacions en directe, entre altres activitats. Aquest any hi va destacar l’actuació FreeStyle dEdgar Torronteras.

Gràcies la solidaritat de les empreses col·laboradores de l’acte, els assistents i el compromís dels integrants del CataLands Solidaris es va poder recaptar una bona part dels diners que ara serviran per poder investigar contra la leucèmia.

CataLands Solidaris són un grup d’amics que organitzen quedades amb els seus vehicles Land Rober però sempre amb una missió solidària i benèfica per recaptar diners, organitzant actes i esdeveniments, amb la finalitat de donar-los a aquelles institucions amb les quals col·laboren.