Comparteix

Fundació Pere Tarrés

El passat 9 de maig, unes 270 persones es van reunir al Hilton Diagonal Mar de Barcelona amb l’objectiu de recaptar fons per a finançar projectes adreçats a joves en situació de vulnerabilitat. Gràcies a la col·laboració de diferents entitats i el suport de l’hotel, la quarta edició d’aquest sopar solidari organitzat per l’Agrupació d’Amics de la Fundació Pere Tarrés va recollir un total de 38.450 euros.

Josep Oriol Pujol i Humet, director general de la Fundació, i Ernesto Poveda, membre de l’Agrupació d’Amics de la Fundació Pere Tarrés, van ser els encarregats d’explicar, al principi de l’acte,  l’acció social i educativa per la qual es recaptaven els fons.

Amb 60 anys d’existència,  la Fundació Pere Tarrés és una organització no lucrativa educativa i d’acció social que va néixer amb la finalitat de promoure l’educació en el lleure d’infants i joves. Amb aquest objectiu, els acompanya des dels centres d’esplai, des de la formació de monitors, els centres socioeducatius i altres projectes com una experiència que s’està portant a terme al barri de Trinitat Vella de Barcelona a través de la música, com a eix per apropar-se a aquest col·lectiu.

Aquest sopar ha celebrat la seva quarta edició gràcies al suport de l’Hotel Hilton Diagonal i altres empreses, i la col·laboració de nombrosos particulars.