Comparteix

ghb-caritas-barcelona

El Gremi d’Hotels de Barcelona té un acord de col•laboració amb Càritas des de l’any 2012

Més de 30 hotels de la ciutat donen els seus excedents de mobles i roba a l’entitat

El Gremi d’Hotels de Barcelona té un acord amb Càritas Diocesana de Barcelona, en el marc del programa Empreses amb Cor, des de l’any 2012. L’objectiu és poder aprofitar tant la roba (tovalloles, roba de llit o cortines) com els mobles que ja no es fan servir als hotels. Gràcies a aquesta col•laboració, 31 hotels de la ciutat han donat a aquesta entitat més de 12.000 quilos de roba i més de 800 matalassos.

Per a donar a conèixer la iniciativa als associats, el Gremi d’Hotels de Barcelona facilita la difusió dels projectes en comú i les accions conjuntes. L’entitat difon les activitats de Càritas i de les accions i campanyes que realitza entre els seus treballadors i treballadores. També promou el coneixement de les activitats que es poden efectuar en el camp del voluntariat entre els seus associats.

A més de l’entrega de roba i mobles impulsada per aquest acord, els hotels de Barcelona han col•laborat anteriorment amb Càritas amb accions com la recollida d’aliments, la contractació de personal en risc d’exclusió social , la possibilitat de realitzar pràctiques per a persones que estan fent cursos de formació o bé l’organització d’àpats gratuïts.
Barcelona, 6 de febrer de 2015.