Comparteix
Font: El Palace Barcelona

05/06/2020

Aquest mes de juny, El Palace Barcelona ha iniciat el projecte solidari “El Palace Charity Stay: You Stay, You Care, You Rock!”, amb el qual posa a la venda 5 bons a través d’Hotel Treats. L’import d’aquests bons anirà destinat íntegrament a www.yomecorono.com, que recapta fons per als projectes liderats pel Dr. Oriol Mitjà, que tenen com a objectiu el tractament precoç i la prevenció de la Covid-19, i al Banc dels Aliments de Barcelona, que proveeix d’aliments a les persones de la ciutat que més els necessiten.

Cadascun dels bons té un cost de 5.000 € i inclou:

  • Estada de dues nits per a dues persones a El Palace Suite, by Ronnie Wood.
  • Deliciós desdejuni al restaurant de l’hotel.
  • Ritual Mayan Luxury Spa: visita al Temazcal i massatge holístic de 50 minuts per persona.
  • L’experiencia es podrà gaudir fins a 24 mesos després de la data de reobertura d’El Palace Barcelona.

El projecte compta amb la col·laboració del Mayan Luxury Spa, Mvips, Hotel Treats i Ronnie Wood, el mític guitarrista dels Rolling Stones, que disposa d’una suite amb el seu nom en el mateix hotel.  Es tracta d’una Suite amb mobiliari Art-déco, decorada segons els gustos de l’artista: el color porpra predomina en la Suite, tocs platejats, una Juke Box provinent directament des de Chicago que alberga alguns dels títols favorits de Wood i quadres que són rèpliques de la seva obra artística.

Amb aquesta iniciativa, El Palace Barcelona pretén aportar el seu gra de sorra a la recuperació de la crisi sanitària a causa de la Covid-19.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb el Departament de reserves de l’hotel: reservas@hotelpalacebarcelona.com o + 34 00 93 510 11 30.