Comparteix

En el marc del “Encuentro de la Cumbre”, la cadena Ilunion Hotels ha presentat aquest mes d’octubre un nou disseny d’habitació accessible, el qual inclou noves solucions tècniques i tecnològiques que milloraran l’atenció a les persones amb discapacitat. L’acte, organitzat pel Club Excelencia en Gestión, es va celebrar a l’hotel Ilunion Atrium de Madrid i va reunir els primers executius de les seves organitzacions sòcies.

L’espai d’aquesta nova habitació està dotat d’un mobiliari basat en el ‘disseny per a tots’, amb l’objectiu de facilitar i fer més còmoda l’estada a l’hotel de les persones amb discapacitat. L’habitació accessible compta amb llits articulats motoritzats, una porta automàtica amb clau de proximitat, uns tiradors accessibles, un armari adaptat amb penjadors abatibles, vora perimetral en tauletes de nit, cortines motoritzades, elements al sostre d’ajuda per incorporar-se del llit, televisió intel·ligent amb activació per veu, entre altres novetats tecnològiques.

El bany de l’habitació també ha estat reformat amb solucions tècniques adaptades, com per exemple la porta d’entrada automàtica amb accionament per sensor de proximitat, l’inodor accessible amb doble transferència i barres abatibles regulables, la cadira de dutxa àmplia, la dutxa de flexo amb monocomandament, mampara de dutxa motoritzada, polsador d’emergència connectat amb la recepció de l’hotel, detector de caigudes i assecador de cos sencer, entre d’altres.