Comparteix
Font: Ajuntament de Barcelona. Acte de Presentació del Menú de les Estacions

07/04/2021

En el marc de Barcelona com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible i com a seu del 7è Fòrum Global de ciutats del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà, l’Ajuntament de Barcelona ha creat el projecte Menú de les Estacions des del qual els establiments de restauració de la ciutat es converteixen en la peça clau per a la difusió de les bones pràctiques alimentàries.

Des del Gremi d’Hotels de Barcelona hem fet costat a la iniciativa sostenible de dues formes:

Per una banda, l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) vinculada al Gremi d’Hotels de Barcelona, és una de les acadèmies participants que elaborarà les propostes gastronòmiques per als bars i restaurants adherits al projecte.

D’altra banda, diferents restaurants dels hotels associats al Gremi d’Hotel de Barcelona s’han adherit a la campanya per animar als ciutadans a consumir una alimentació més saludable, justa i sostenible; convertint-se així en pilars fonamentals de la campanya per la difusió de les bones pràctiques alimentàries.

El passat divendres, 19 de març del 2021, es va dur a terme la Presentació del Menú de les Estacions que va comptar amb la introducció a càrrec de la Ima. Sra. Montserrat Ballarín, regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda, seguida d’una intervenció de l’Excma. Sra. Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, i una conversa amb la Sra. Carme Ruscalleda, mentre la nostra escola ESHOB, juntament amb altres dues escoles d’hostaleria i turisme, van preparar 3 receptes amb productes del menú de primavera. Podràs veure la presentació en el següent vídeo: