Comparteix

object1474620620

Aquesta entitat compta amb més de 240 associats de tots els perfils professionals

El Gremi d’Hotels de Barcelona donem suport a l’associació de persones aturades majors de 45 anys de l’Hospitalet de Llobregat, ‘Assat 50’. A través d’aquest acord, el Gremi fem difusió dels perfils professionals que gestiona l’associació i que puguin encaixar en les ofertes demandades del sector hoteler entre els nostres més de 400 agremiats. D’aquesta manera, el Gremi col·laborem activament en la reinserció laboral d’aquest segment de la població en situació d’atur.

Com a entitat col·laboradora, el Gremi d’Hotels de Barcelona hem rebut el distintiu “Empreses amb compromís i consciència social”, que atorga l’associació ‘Assat 50’. Aquesta iniciativa forma part del programa d’accions de Responsabilitat Social Corporativa que portem a terme el Gremi per a desenvolupar un dels principals objectius que inclou el seu pla estratègic.

‘Assat 50’ compta amb mes de 240 associats de tots els perfils professionals i amb gran experiència en els corresponents camps. L’associació proporciona formació ocupacional contínua i organitza seminaris orientats al reciclatge professional amb l’objectiu de reinserir al món laboral als seus associats.