Comparteix

La cadena hotelera Catalonia Hotels & Resorts va impulsar una acció solidària durant la campanya nadalenca anomenada 10 Menús 1 Nadal, mitjançant la qual es va comprometre a donar un menú solidari per cada deu menús consumits als seus hotels i restaurants entre l’1 de desembre i el 6 de gener.

Després de consumir-se 14.000 menús nadalencs per part d’empreses i particulars, Catalonia ha posat en marxa la segona part de l’acció d’elaborar 1.400 menús per a Arrels Fundació. Gràcies a aquesta iniciativa, les 40 persones que visiten cada nit el menjador de la Llar Pere Barnés soparan, durant 35 dies, un menú equilibrat cuinat en la cuina d’un hotel de quatre estrelles. Aquestes persones sense llar han viscut al carrer i el seu estat de salut és fràgil, tant a nivell físic com a nivell mental. Actualment, i mentre Arrels Fundació cerca altres alternatives, resideixen de manera temporal en la Llar Pere Barnés.

La donació s’ha fet amb la col·laboració de Club Rotary Barcelona Centre i el programa de voluntaris de La Caixa. Gràcies a aquestes dues entitats els menús es recullen als hotels i es transporten, en vehicles condicionats, fins a la Llar Pere Barnés d’Arrels Fundació.

Llenties estofades, canelons al gratén, bacallà amb sanfaina, melós de vedella a la jardinera o pastís de pastanaga són alguns dels plats presents en els 1.400 menús solidaris que la cadena hotelera cuinarà en les pròximes setmanes.