Comparteix

La cadena AC Hotels de Marriot aposta per convertir cada dia el món en un millor lloc on viure. Per aquesta raó opera tots els seus hotels de forma responsable, introduint la sostenibilitat en cadascuna de les activitats de la cadena.

Aquest 2018 la cadena a Barcelona va inaugurar els seus esdeveniments socials amb la participació en la caminada solidària de Sant Joan de Déu, la Magic Line  Barcelona 2018. Més tard, el Junior Business Council va invitar a Victor Küppers a donar una conferència per a tots els associats MBCNS i la recaptació de les entrades de l’acte es va destinar a l’Associació Special Olympics de Catalunya.

El 16 de març van desenvolupar el primer concurs de Coctelería Marriott amb fins benèfics, l’objectiu del qual era posar en valor les competències en cocteleria dels seus millors equips i dedicar a la Fundació Trinjove 2,5 € per cada còctel guanyador que es vengui durant el 2018.

Per a les persones, durant el mes de maig, els Business Council van organitzar juntament amb el Banc de Sang i Teixits la Marató de Sanc en la qual van participar 147 associats. Per al medi ambient, el grup va organitzar una jornada de neteja perquè els associats participessin en el programa Let’s Clean Up Europe.

A més, l’entitat col·labora anualment amb SOS Aldeas Infantiles, en la qual els associats tenen l’oportunitat de d’ajudar durant un dia, en les tasques de jardineria, neteja i reparació dins de les instal·lacions de l’entitat durant un dia.

Cal destacar també les activitats d’alguns dels hotels de la cadena. En aquest sentit, AC Hotels Barcelona Forum i AC Hotel Sants col·laboren des de fa 2 anys amb l’Asociació Otro Tiempo, Otro Planeta donant semestralment l’import que rep per la retirada de d’oli vegetal usat.

Per tal de complir amb el seu core value Al servei del nostre Món i amb els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides, el grup a desenvolupat una nova plataforma sobre l’impacte social anomenada “Serve 360: Doing Good in Every Direction”, la qual està basada en quatre àrees de treball (Nature Our World Operations, Sustain Responsible, Empower Throught Opportunity, Wellcome All and Avane Human Rights).

Descobreix tots els seus projectes fent clic aquí.